Adverteren

Wilt u adverteren in het magazine Kinderwijz? Neem dan contact op via info@248media.nl of 06 – 44 99 00 71. U kunt al een advertentie plaatsen vanaf
€ 125,00 exclusief btw.

Ieder kind uniek
Het magazine Kinderwijz wil op een eigen wijze – en lekker eigenwijz! – informeren over kinderen. Kinderwijz gaat over hoe ieder kind uniek is en gezien wil worden in zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Labels kunnen functioneel zijn, maar mogen niet de eigenheid van een kind maskeren. Daar maakt Kinderwijz zich sterk voor.

(Eigen)wijzer over kinderen
Het magazine Kinderwijz laat via interviews, achtergrondverhalen, ingezonden stukken en columns deskundigen aan het woord met een inspirerende kijk op het omgaan en begeleiden van kinderen. Alle artikelen zijn geschreven vanuit het motto: word (eigen)wijzer over kinderen!

Voor professionals en ouders
Het magazine Kinderwijz is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in kinderen: ouders, leerkrachten, kindercoaches, (ortho)pedagogen, kindertherapeuten, onderwijsbegeleiders, psychologen, artsen en mensen die op geïnspireerde en enthousiaste wijze werken en leven met kinderen.

248media logo

Kinderwijz is een onderdeel van 248media uitgeverij