Loading Events

« Alle Evenementen

Zipper training

januari 23

| 950,00

De Zipper® Box is een krachtig hulpmiddel om organisatieopstellingen en familieopstellingen uit te voeren. De Zipper® Box en Zipper®. Inleefpunten geeft je de mogelijkheid om op een professionele manier bij particulieren, instellingen en organisaties te werken op bewust en onbewust niveau.
Met eenvoudig inzicht en bewustwording ontstaan in werksituaties, gezinssituaties, gebeurtenissen en conflicten de grootste resultaten. Ontdek hoe je met de Zipper®Training, Zipper®Box en Zipper®Inleefpunten het werk beter gedaan krijgt, effectief oplossingen realiseert, beter samenwerkt, je tevreden voelt als ouder en je tevreden werknemers én klanten krijgt.

Deze werkwijze is te gebruiken in de 1 op 1 setting. De Zipper ® Box bevat pionnen met een kleursysteem en afbeeldingen, gemaakt door bekende Jochem Wijnands (fotograaf National Geographic).
De Zipper® Inleefpunten zijn een hulpmiddel om de zes posities te visualiseren zodat ook daadwerkelijk een inleving (verplaatsing) plaatsvindt. Ook dit geeft veel inzicht en bewustwording.
Al met al prachtige tools om in te zetten in het bedrijfsleven, instellingen en bij particulieren. Tevens krijg je goede commerciële adviezen.

Kijk eens naar het filmpje op www.teamworkwaalre.nl of op Facebookpaginahttp://on.fb.me/1baiBi8

Puur Annelieke en Jaafar & Ellen heten je van harte welkom van het Teamwork Waalre.

Gegevens

Datum:
januari 23, 2014
Kosten:
950,00
Evenementen Categorie:

Organisator

Unnamed Organizer
Email:

Locatie

Poort van Kleef
Mariaplaats 7 Utrecht, Nederland
+ Google Map