MAGAZINE

Bestel een los nummer of neem een abonnement op het magazine Kinderwijz via de uitgeverij.

Een los nummer is € 8,50 (inclusief 6% btw en exclusief € 1,95 verzendkosten) en een abonnement voor 5 nummers is € 38,00 (inclusief 6% btw en inclusief verzendkosten).

Ieder kind uniek
Het magazine Kinderwijz wil op een eigen wijze – en lekker eigenwijz! – informeren over kinderen. Kinderwijz gaat over hoe ieder kind uniek is en gezien wil worden in zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Labels kunnen functioneel zijn, maar mogen niet de eigenheid van een kind maskeren. Daar maakt Kinderwijz zich sterk voor.

(Eigen)wijzer over kinderen
Het magazine Kinderwijz laat via interviews, achtergrondverhalen, ingezonden stukken en columns deskundigen aan het woord met een inspirerende kijk op het omgaan en begeleiden van kinderen. Alle artikelen zijn geschreven vanuit het motto: word (eigen)wijzer over kinderen!

Voor professionals en ouders
Het magazine Kinderwijz is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in kinderen: ouders, leerkrachten, kindercoaches, (ortho)pedagogen, kindertherapeuten, onderwijsbegeleiders, psychologen, artsen en mensen die op geïnspireerde en enthousiaste wijze werken en leven met kinderen.

Kinderwijz magazine is een initiatief van 248media uitgeverij